Over Domipal - Domipal Keukens
  • 072-57 11 020
  • woensdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur

Over Domipal

DOMIPAL KEUKENS, EEN BEGRIP SINDS 1993 OP HET GEBIED VAN EXCLUSIEVE KEUKENS

Onze werkwijze


Dankzij onze persoonlijke benadering kunnen, en willen, wij ons inleven in jouw keukenwensen. Hiervoor komen wij graag bij je thuis om een duidelijk beeld te krijgen. Aan de hand van een eerste intakegesprek rangschikken wij jouw wensen en behoeften, om zo een duidelijke en gespecificeerde opgave te doen toekomen.

Samen koken, samen eten, samen genieten. De tijd dat de keuken een puur functionele ruimte was, is allang voorbij. In steeds meer huishoudens is de keuken de centrale ontmoetingsplek in huis. Naast functionaliteit en comfort, tellen vooral uitstraling en sfeer. Keukens zijn er in vele soorten, maten, vormen, kleuren en materialen. Kiezen is dan ook niet gemakkelijk. De opstelling is grotendeels afhankelijk van de beschikbare keukenruimte. Qua indeling spelen jouw eisen en wensen omtrent de afmeting en plaats van het werkcentrum, de spoelunit en het kookgedeelte een doorslaggevende rol. Wij helpen je graag verder om de beste keuken te realiseren.

Waarom Domipal?

1

Wij onthalen jou nog echt als klant

Dankzij onze persoonlijke benadering kunnen en willen wij ons inleven in jouw keukenwensen. Hiervoor komen wij graag bij je thuis om een duidelijk beeld te krijgen.

2

Wij nemen rustig alle tijd voor je

Aan de hand van een eerste intakegesprek rangschikken wij je wensen en behoeften. Zo kunnen wij je een duidelijke en gespecificeerde opgave doen toekomen.

3

Wij begeleiden je persoonlijk bij jouw keukenplannen.

Wij hebben liever dat je een aantal keer terugkomt om elementen te wijzigen, dan dat je achteraf moet zeggen 'had ik maar…'. Bij ons gaat alles stap voor stap, open en eerlijk zonder nonsens.

4

Wij dringen je geen keuken op

Nettoprijzen, met een eerlijk verhaal, waarbij je jezelf achteraf niet de vraag hoeft te stellen of je het allemaal wel op de juiste manier heeft gedaan.

5

Wij helpen je deskundig, behulpzaam en eerlijk

Bijna 80% van onze klantenkring komt via, familie, vrienden en relatie binnen. En vrees niet, we komen altijd nameten.

6

Wij geven vergaande service voor, tijdens en lang na de koop

Hangt er na installatie en montage nog een deur scheef? Dan komen wij graag langs om het probleem te verhelpen!

DOWNLOAD DE DOMIPAL BROCHURE!

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw keuken?
Dan is wat extra inspiratie altijd welkom! Laat ons werk u overtuigen. Download middels onderstaand formulier onze brochure en zie wat de mogelijkheden zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten van ons vinden

Heeft u nog vragen? Laat u vandaag nog terugbellen!

Laat u terugbellen door één van onze adviseurs. We beantwoorden graag uw vragen en geven u advies op maat!

[contact-form-7 id=”1419″ title=”Brochure download”]